Περιγραφή

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, τα αδέρφια Νίκος και Σάββας, έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους ανοίγοντας μαζί την Pizzeria Dei Fratelli, ένα άνετο και ευχάριστο Ιταλικό εστιατόριο ιδανικό για όλους.

Η οικογενειακή παράδοση ξεκίνησε από τον πατέρα τους, Αλκιβιάδη , το 1965, όπου με ελάχιστα περισσότερα από τις οικογενειακές του συνταγές, φεύγει από την Ελλάδα με προορισμό τις Η.Π.Α. Εκεί, αρχικά μοιράστηκε τις συνταγές του με τους κατοίκους της Μασαχουσέτης, ανοίγοντας το πρώτο από τα τρία εστιατόρια του. Το ταξίδι του Αλκιβιάδη τον οδήγησε τελικά να εγκατασταθεί στο Συρακούσες (Syracuse) της Νέας Υόρκης όπου το 1972 άνοιξε το δεύτερό του εστιατόριο και το 1983 άνοιξε το τρίτο. Και οι τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις, κατάφεραν να προσφέρουν στους πελάτες τους όχι μόνο απολαυστικό και νόστιμο φαγητό αλλά και ένα άνετο και φιλόξενο χώρο όπου όλοι ένοιωθαν σαν το σπίτι τους. Μετά από 35 χρόνια φροντίζοντας ευχαριστημένους πελάτες, ο Αλκιβιάδης μαζί με την σύζυγό του Μαρία, αποσύρθηκε από την επιχείρηση, παίρνοντας σύνταξη.

Από μικρή ηλικία ο Νίκος και ο Σάββας, δούλευαν κοντά στους γονείς τους, μαθαίνοντας να ακολουθούν την ίδια ηθική εργασίας και το πάθος για να δημιουργούν καλό και ποιοτικό φαγητό σε ένα φιλόξενο χώρο με σεβασμό πάντα προς τους πελάτες. Έτσι αποφάσισαν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα την οικογενειακή αυτή εμπειρία, προσθέτοντας μια νότα Ιταλίας.

Στην Pizzeria Dei Fratelli, απολαύστε υψηλή ποιότητα φαγητού, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ένα ευχάριστο χώρο.

Τα αδέρφια Νίκος και Σάββας ανυπομονούν να σας γνωρίσουν!

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Pizzeria Dei Fratelli”