Περιγραφή

Με οικογενειακή παράδοση δεκαετιών και βιωμένη τη γνώση όλων όσα κάνουν την κουζίνα της γειτονικής χώρας μια από τις αγαπημένες της δικής μας γευστικής παλέτας, οι αδερφές Σίτζιλλο έχουν μετατρέψει αυτήν την απλή και ουσιαστική τρατορία σε σημείο αναφοράς στη Γλυφάδα. Συνεχίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη μακρά ιστορία της φαμίλιας που πρώτη έφερε την αυθεντική ιταλική κουλτούρα στα τραπέζια της Αθήνας τη δεκαετία του ’80.

Κόρες του Βιντσέντζο και της Ντία, η Ταλίτα και η Ναόμι Σίτζιλλο, με τους συζύγους τους Μαρσέλ Μάλασι και Φάνη Καραδήμα μαζί τους στην κουζίνα, έχουν για σημαία τους την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, με τη ζύμη που ωριμάζει και ενυδατώνεται για ώρες όπως της πρέπει.Το μαγειρικό τους ταμπεραμέντο εκφράζεται, επίσης, σε παραλλαγές κλασικών συνταγών, που συνδυάζουν την αφοσίωση στην καθαρή ιταλική παράδοση και την αγάπη για τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Στα συν το ότι το μενού εκμεταλλεύεται ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η κάθε εποχή.

Μην προσπεράσετε τα πιάτα ημέρας – η φρέσκια μαύρη τρούφα είναι συχνός guest star της τρατορίας, πρωταγωνιστώντας σε εκτός μενού εκπλήξεις!

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Peccati di Gola”