Περιγραφή

Η επίσκεψη σας στο εστιατόριο Pars, Θα σας προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία απο την μακρυνή Περσια.Το περσικό εστιατόριο, προσφέρει αυθεντική περσική κουζίνα, περσικό τσάι, shisha στον χώρο καπνιζόντων, που σίγουρα θα βρείτε ξεχωριστό.
Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό, έχει ανοιχτή οροφή τις καλοκαιρινές νύχτες, η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από την περσική τέχνη και παράδοση, παλιά και μοντέρνα. Στο λόμπι του εστιατορίου μπορείτε να δείτε όμορφα έργα τέχνης από αγγειοπλαστική, ζωγραφική, ζωγραφική, καλλιγραφία, η οποία σας φέρνει πίσω στον περσικό πολιτισμό. Το περιβάλλον προσελκύει όποιον θέλει πραγματικά να δοκιμάσει τα παραδοσιακά πιάτα από το Ιράν.
Η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση του Pars αντανακλάται σε κάθε του έκφανση απο την διακόσμηση και το μενού μέχρι τις επιπλέον παροχές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε μοναδικά. Ιδανικό για κάθε περίσταση, ενδείκνυται για οικογένειες αφού οι παροχές του (χώρος μη καπνιστών,παιδικά καθίσματα,χώρος στις τουαλέτες),το καθιστούν ως μια φιλική επιλογή για την οικογένεια.

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Pars Περσικό εστιατόριο”