Περιγραφή

Ένα ζεστό Bistro-café και ένας υπέροχος κήπος σας περιμένουν για να απολαύσετε τον καφέ σας, το ποτό σας και φυσικά το σπιτικό φαγητό που σας ετοιμάζει ο σεφ μας.
Θα εκπλαγείτε από την ποιότητα και την ποικιλία που σας προσφέρουμε!
Εκτιμώντας βαθύτατα τους δεσμούς οικογένειας στη χώρα μας καθώς και τις ιδιαίτερες σχέσεις παιδιού και γονέων δημιουργήσαμε έναν πολυχώρο οικογενειακής ψυχαγωγίας που ικανοποιεί τις ανάγκες των γονιών και αξιοποιεί τις δεξιότητες των μικρών μας φίλων, αναπτύσσοντας ένα εκπαιδευτικό και συνάμα ψυχαγωγικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.
Το FUNMILY στεγάζεται σε μια υπέροχη μονοκατοικία με κήπο και μεγάλες αίθουσες εξοπλισμένες με δημιουργικό υλικό για όλες τς ηλικίες.
Ο χώρος μας δέχεται παιδάκια από 18 μηνών έως και 10 ετών
παιδάκια από 18 μηνών έως και 2 ετών μπορούν να παραβρίσκονται στους παιδικούς χώρου μόνον με συνοδεία, και μπορούν να δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους χώρους
​Το funmily έχει ειδικά διαμορφωμένους χώρους σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών όπως προαναφέραμε. Τα παιχνίδια ανανεώνονται / συντηρούνται κάθε χρόνο και πληρούν τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας της Ε.Ε και έχουν την έγκριση του ΕΛΟΤ.
Ευκολία των γονιών, αφού δεν χρειάζεται να μεταφέρουν τίποτα από το σπίτι τους! Το Funmily παρέχει πάνες, βραστήρες και αποστειρωμένα μπιμπερό, μωρομάντηλα καθώς επίσης και ειδικό χώρο αλαξιέρας.
Η ασφάλεια προηγείται της διασκέδασης!
Κι αυτό θα το διαπιστώσετε μόλις μπείτε στον χώρο του Funmily, αφού ο πρώτος που θα συναντήσετε στην πόρτα θα είναι ο υπάλληλος για την ασφάλεια του χώρου, ο οποίος ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τον χώρο μας. Στην συνέχεια θα διαπιστώσετε πως κάθε λειτουργία γίνεται με πρωταρχικό γνώμονα τη σωματική και ψυχική ασφάλεια των παιδιών σας, αλλά και τη δική σας.
Το Funmily τηρεί τους κατασκευαστικούς ηλικιακούς περιορισμούς, χρήσης των κατασκευών!
Γι’αυτό:
τα παιχνίδια μας ακολουθούν τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εγκεκριμένα από τον ΕΛΟΤ.
Το προσωπικό μας είναι ειδικά εκπαιδευμένο, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν περιπτώσεις αντίξοες (επιθετικά παιδιά, πρώτες βοήθειες)
Όλο το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενδοεπικοινωνίας, το οποίο συντελεί στην άμεση και γρήγορη συνεννόηση/εξυπηρέτηση.
Διαθέτουμε ειδικά ταμπελάκια αναγνώρισης παιδιού. Το παιδί στον χώρο μας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα, ώστε να απολαμβάνει τις διάφορες δραστηριότητες , πάντα κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση του προσωπικού μας, γιάυτό με το που μπαίνετε στο Funmily παρέχουμε ένα βραχιολάκι και μία αντίστοιχη κάρτα σε εσάς και το παιδί σας. Έτσι για να πάρει μία μητέρα το παιδί της και να φύγει θα πρέπει να ταιριάζουν απαραιτήτως τα νούμερα μεταξύ τους.
Ο εσωτερικός χώρος του Bistro-Cafe διαθέτει οθόνες απ’όπου μπορείτε, ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε το παιδί σας.

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Funmily Bistro-café”