Περιγραφή

Στο Νιου Τζέρσεϊ επικρατεί ένας αστικός μύθος κατά τον οποίο το 1700 ζούσε έκει μια μάγισσα. Λόγω των αντιλήψεων εκείνης της εποχής, την καταδίκασαν σε θάνατο και την έριξαν στην πυρά. Το όνομα της μάγισσας ήταν Barbara Que! Από τότε, κάθε φορά που οι κάτοικοι του Νιου Τζέρσεϊ ήθελαν να περιγράψουντο μέγεθος της φωτιάς που απαιτείται για να ψήσουν κρέας, έκαναν αναφορά στη φωτιά που έκαψαν την Barbara Que. Με τα χρόνια οι λέξεις άρχισαν να ενώνονταικαι τελικά να χρησιμοποιούνται ως μία, η οποία κατέληξε συνώνυμη του ψησίματος σε εξωτερικούς χώρους. Έτσι λέγεται οτι βγήκε η λέξη “Barbeque”
Το Barbara Que έρχεται να σας μαγέψει με τις μοναδικές συνταγές του, βασισμένες στo κρέας των μοσχαριών Black Angus,το θεωρείται ως ενα απο τα καλύτερα στον κόσμο. Ιδανικό για τα μικρά παιδιά καθότι βιολογικό, χωρίς ορμόνες και χαμηλά λιπαρα.
Άνετος χώρος, φιλικός προς την οικογένεια με όλες τις απαραίτητες παροχές: Smoke free μέχρι τις 20:00,παιδικά καθισματάκια και τον απαραίτητο χώρο, εαν χρειαστεί ,στις τουαλέτες.

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Barbara Que”