Περιγραφή

Το Bar Restaurant Artisanal βρίσκεται σε ένα από τα πιο σπάνια κτίρια της Κηφισιάς.
Εξαιρετικής αισθητικής των αρχών του 20<sup>ου</sup> αιώνα κτίριο, ανακαινίσθηκε πλήρως πριν από 4 χρόνια από τους αρχιτέκτονες Γιώργο Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, ενώ ο ιστορικός κήπος του, μέσα στον οποίο δεσπόζουν σπάνια δέντρα, αναπλάστηκε από τον Κάρολο Χανικιάν.
Κρατώντας την αισθητική που επέβαλε το ίδιο το οίκημα, διακοσμήθηκε με αυθεντικές αντίκες αστικού design της δεκαετίας του ’60 και δημιουργήθηκαν δύο χώροι εστιατορίου. Η κυρίως σάλα βρίσκεται στο επάνω τμήμα του κτιρίου, όπου δεσπόζει ένα χειροποίητο τζάκι – έργο τέχνης από χυτοσίδηρο, όπου και δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, ιδανική για κυριακάτικο οικογενειακό brunch. Η δεύτερη αίθουσα, που βρίσκεται αγκαλιασμένη από τον κήπο, είναι φτιαγμένη από γυαλί θυμίζοντας orangerie κήπων της Γαλλίας.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην κουζίνα του Artisanal. Επιμένοντας και τιμώντας τον τίτλο του εστιατορίου, ο γνωστός Chef Δημήτρης Δημητριάδης, δημιουργεί μία κουζίνα εξαιρετικής έμπνευσης και ποιότητας από artisan υλικά, βασισμένη στην Ελληνική γεύση.
Φιλικό προς τα παιδιά και τις οικογένειες, με χώρους μη καπνιστών, καρεκλάκια για παιδιά, παιδικά μενού και πολλά ακόμα!

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Artisanal Lounge & Gardens”