Περιγραφή

Είμαστε η Μαριαντίνα και η Σταυρούλα – δυο παιδικές φίλες – που αγαπάμε την καλή ζωή, δηλαδή αγαπάμε τη ζωή που είναι γεμάτη δράση, ενέργεια, κίνηση, προσφορά, χαρά, δημιουργία.

Ξεκινήσαμε το Δεκέμβριο του 2013 να πειραματιζόμαστε και να δοκιμάζουμε τί επίδραση έχει κάθε τροφή στο σώμα και στο πνεύμα μας… ένα μήνα μετά τρεφόμασταν με χυμούς κατά 80%, σαλάτες και ξηρούς καρπούς. Ναι, πίστεψέ μας, γίνεται!! Η αλλαγή στο σώμα, στο δέρμα και στη διάθεσή μας ήταν εμφανής άμεσα.

Μερικούς μήνες μετά πιστεύουμε ακόμα πιο πολύ σε ότι έχουν να προσφέρουν οι χυμοί και έτσι ετοιμάσαμε ένα χώρο ξεχωριστό για να γευτείς με ηρεμία υπέροχους χυμούς, να ανακαλύψεις γεύσεις που δεν φανταζόσουν και να νιώσεις όμορφα!

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ έγινε πραγματικότητα το Μάιο του 2014 γιατί θέλουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο τον τρόπο να ζούμε καλά, να νιώθουμε καλά, χωρίς αυτό να θεωρείται πολυτέλεια ή μια τρέλα των «ψαγμένων».

Η ελληνική γη προσφέρει πολλά φρούτα και λαχανικά, νόστιμα και θρεπτικά. Παράλληλα οι παραγωγοί ελληνικών βιολογικών προϊόντων όλο και αυξάνουν. Ένας βιολογικός χυμός από φρούτα και λαχανικά προσφέρει ημερησίως το σύνολο των θρεπτικών στοιχείων (βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά) που χρειάζεται ο οργανισμός ώστε να λειτουργεί άρτια.

Και μια φίλη μας φιλόλογος μας θύμισε πως ο Ιπποκράτης έλεγε: « Η τροφή να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να η τροφή σου». Άρα, σκεφτήκαμε, όλα είναι γύρω μας, είναι έτοιμα, δε μένει παρά να τα κάνουμε τρόπο ζωής!

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Το Βαζάκι”