Περιγραφή

Στα παπακια η ζωή είναι ωραία!

Θα πας είτε με παρέα είτε με το έταιρο ήμισυ, είτε μόνος,είτε με την οικογένεια από το πρωί για καφέ και εξαιρετικό brunch, το μεσημέρι για διαλλειμματικό γεύμα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και από νωρίς το βραδάκι για να απολαύσεις τα εξαιρετικά πιάτα, τα μεθυστικά κρασιά και τα πιο ωραία cocktails.

Η ποιότητα εξαιρετική και οι τιμές προσαρμοσμένες στη σύγχρονη πραγματικότητα καθιστώντας το νέο στέκι της Αθήνα προσιτό σε όλους.

Σαν ένα μπιστρό που σέβεται τον εαυτό του, πόσο μάλλον ως το πιο hot αθηναϊκό bistrot, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η ατμόσφαιρά του. Το πρώτο πράγμα που συναντάς μπαίνοντας από την πόρτα του, είναι η ανακαινισμένη του «αυλή» η οποία λειτουργεί ως καταφύγιο από την πολύβουη λεωφόρο Μεσογείων. Πλούσια φυτά, αναπαυτικοί καναπέδες και ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι δημιουργούν το πιο κατάλληλο περιβάλλον για κουβέντες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως το πιο σημαντικό, σε μια πρωτεύουσα που ακόμα βιώνει τις καθημερινές δυσκολίες της κοινωνικής απαισιοδοξίας και της αναγκαστικής ανασύνταξης της, αλλά και σε μια Αθήνα που θέλει πια να φύγει από τη γκρίνια και τη μιζέρια και να ξαναζήσει. Να ξαναγεννηθεί και, άρα, ξαναγνωριστεί  και να ξανασυζητήσει.

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Τα παπάκια”