Περιγραφή

Στρώνουμε τραπέζι… από το 1890

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 19ου αιώνα. Ήταν την δεκαετία του 1890 όταν άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά μια μικρή ταβέρνα στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης. Έναντι της Ιεράς Μονής για να εξυπηρετεί τους προσκυνητές, τους πρώτους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής. Γιατί, δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που είχαν εντοπίσει από τότε το μοναδικό κλίμα των λόφων και του βουνού.

Στην αγκαλιά της φύσης, με άνετη πρόσβαση και parking. Το εξοχικό κέντρο «Ο Τέλης» αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει και στις πιο χαρούμενες στιγμές σας.

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον κάτω από υπεραιωνόβια πλατάνια ή για τους λάτρεις του χειμώνα στη ζεστή και φιλόξενή του σάλα.

Αν λοιπόν ζητάτε κάποια αλλαγή σκηνικού μέσα στη ζεστή και ανυπόφορη Αθήνα και αν αυτό που θέλετε είναι να απολαύσετε πραγματικά το γεύμα ή το δείπνο σας, σας περιμένει καθημερινά από το πρωί και για καφέ έως το βράδυ. Με Παιδικά καθίσματα, χώρο φροντίδας με αλλαξιέρα,παιδικά σερβίτσια,ποτηράκια και περιφραγμένη παιδική χαρά, φροντίζουμε ώστε οι γονείς και τα παιδιά να περάσουν

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Ο Τέλης Εξοχικό κέντρο”