Περιγραφή

Λατρεμένο στέκι για τους ψαγμένους κρεατοφάγους, ο Μαύρος Χοίρος στο Χαλάνδρι είναι ένα εστιατόριο που αξίζει να το επισκεφθείτε!
Ο μαύρος χοίρος είναι μια αρχαία, αμιγώς ελληνική ράτσα που ξεκίνησε από τους πρόποδες του Ολύμπου και από εκεί εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη.
Σπεσιαλιτέ του, φυσικά, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα του μαγαζιού, είναι ο μαύρος χοίρος, που θα γευτείτε σε χορταστική μπριζόλα ή στιφάδο. Η γευσιγνωσία, όμως, δε σταματά εκεί. Μπορείτε να επιλεξετε το χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι αλλά και κοκορέτσι, χοιρινό κότσι και καραμελωμένη πανσέτα, για την οποία φημίζεται επίσης. Αν τρέφετε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα burger, σημειώστε ότι φτιάχνει εξαιρετικό, χρησιμοποιώντας 100% Black Angus κιμά.
Συνοδεύστε το κυρίως γεύμα σας με μια δροσερή σαλάτα και το τζατζίκι με μαύρο σκόρδο και σας εγγυόμαστε, ευθαρσώς, πως ο Μαύρος Χοίρος θα γίνει το νέο αγαπημένο σας κρεατοφαγικό στέκι!
Χώρος καθαρός, φιλικός στην οικογένεια και το παιδί με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και πολλές επιλογές για τους μικρούς μας φίλους.

Φωτογραφίες

Γράψτε μία κριτική

Be the first to review “Μαύρος Χοίρος”