16 Φεβρουαρίου 2024 0 Comments

Ωπ τι έχουμε εδώ; Νέο τρέιλερ και νέο συναίσθημα στην ταινία Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

Επιτέλους ακόμα πιο κοντά στη συνέχεια του αγαπημένου Inside Out

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 (πρωτότυπος τίτλος: Inside Out 2) είναι επερχόμενη Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων σε παραγωγή από την Pixar Animation Studios και διανομή από την Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι συνέχεια της διάσημης και αγαπημένης μας ταινίας Τα Μυαλά που Κουβαλάς (2015) και σκηνοθετήθηκε από τον Κέσλι Μαν (στο μεγάλου μήκους σκηνοθετικό του ντεμπούτο), ενώ το σενάριο γράφτηκε από την Μεγκ ΛεΦοβ. Πρωταγωνιστούν στις φωνές των ηρώων οι Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ, Τόνι Χέιλ, Λίζα Λαπίρα, και Μάγια Χοκ.

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 κατά την διάρκεια του D23 Expo, με τους Μαν και ΛεΦόβ να έχουν ήδη προσληφθεί ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αντίστοιχα. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 14 Ιουνίου του 2024.

Το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Inside Out 2 έδωσε στη δημοσιότητα η Pixar και όσοι αγάπησαν την πρώτη ταινία της σειράς κατακλύζονται ήδη από βαθιά συναισθήματα! Το sequel της μεγάλης animated επιτυχίας του 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2025, ό,τι πρέπει για εξορμήσεις στα θερινά σινεμά με τους μικρούς μας φίλους (ή και με την εντελώς ενήλικη παρέα μας!).

Η Amy Poehler αναμένεται να επιστρέψει στην ταινία ως Joy, ενσαρκώνοντας ξανά ένα από τα βασικά συναισθήματα που επικρατούν στο μυαλό του Riley. Κι εκείνος είναι πλέον έφηβος, οπότε φανταστείτε τι επικρατεί εκεί μέσα! Στην ταινία θα δούμε (ή καλύτερα θα ακούσουμε) τη Maya Hawke, που θα δώσει τη φωνή της στο συναίσθημα του άγχους.

Στο voice cast συναντάμε επίσης τους Phyllis Smith ως θλίψη, Lewis Black ως θυμό Anger, Tony Hale ως φόβο και Liza Lapira ως αηδία.

Δείτε το trailer και υπομονή μέχρι το 2025:

Σκηνοθεσία: Kelsey Mann

Παραγωγή: Mark Nielsen

Σενάριο: Meg LeFauve

Ηθοποιοί φωνής: Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Haleλ, Liza Lapira και Maya Hawke

Εταιρεία παραγωγής: Pixar Animation Studios

Διανομή: Walt Disney Studios Motion Pictures

Πρώτη προβολή: 14  Ιουνίου 2024

Προέλευση: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Γλώσσα : Αγγλικά

Leave a Comment

Your email address will not be published.